Camper huren | Last minute een auto regelen
17039
post-template-default,single,single-post,postid-17039,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Last minute een auto regelen

Last minute een auto regelen

Niets is zo fijn als je klaar bent met je werkdag en je realiseert dat je morgen op vakantie gaat. Je pakt snel de koffer in en bent klaar om te gaan. Echter blijkt het dat je partner de auto totalloss heeft gereden en je vakantie hierdoor in duigen lijkt te vallen. Het meeste van je spaargeld zit in de vakantie en je weet je even geen raad hoe je op de vakantie bestemming moet aankomen zonder auto. Echter zijn er talloze oplossingen voor dit plotse probleem en zal dit artikel jou uit de brand helpen.

Occasion kopen

De eerste optie is het maken van een slimme investering. Je zal namelijk bij thuiskomst ook een auto nodig hebben en lost het probleem daarom niet op lange termijn op door een huurauto te nemen. Koop bijvoorbeeld een Land Rover occasion. Op deze manier investeer je voor een minder bedrag in een auto die niet alleen nuttig is bij terugkomst, maar ook een hele fijne auto is om op vakantie mee te gaan. Het comfort van een Land Rover zal je vakantie op deze manier al snel een stuk zorgelozer maken.

Huurauto

Een andere optie die misschien makkelijk is op de korte termijn, is het huren van een auto. Echter zoals hierboven beschreven, is dit een oplossing voor de lange termijn en zal je bij terugkomst met hetzelfde probleem zitten. Dit is dus niet perse fijn thuiskomen. Ook mogen niet alle huurauto’s de grens over en zal je hierdoor ook belemmerd worden. Wel is het fijne aan een huurauto dat je vaak snel terecht kan en niet meteen een keuze hoeft te maken over zo’n grote investering.

Vliegtuig

Als laatste is er natuurlijk altijd nog de optie om het vliegtuig te nemen. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over lange uren in de auto en stap je gerust het vliegtuig in. Houd er echter wel rekening mee dat je op de locatie zelf een stuk minder mobiel bent doordat een auto ontbreekt. Misschien zal je halverwege merken dat je toch graag een auto wilt en die daar huren; een keuze die je misschien beter in Nederland had kunnen maken. Of je nu een Ford Focus occasion koopt, een BMW huurt of een vliegticket koopt, het belangrijkste is dat je met een fijn gevoel op vakantie gaat en zorgeloos van je vrije dagen kan genieten.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.