Camper huren | Familie uit het buitenland op bezoek? Ontdek samen Nederland
2164
post-template-default,single,single-post,postid-2164,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Familie uit het buitenland op bezoek? Ontdek samen Nederland

Familie uit het buitenland op bezoek? Ontdek samen Nederland

Veel mensen hebben familie wonen in het buitenland. Het is natuurlijk hartstikke leuk om hen te bezoeken in het buitenland, maar het kan ook geweldig zijn om hen in ons eigen landje te ontvangen. Om hun verblijf in Nederland zo comfortabel mogelijk te maken is het prettig als zij een eigen auto tot hun beschikking hebben. BB&L Autoverhuur heeft een auto huren Schiphol service waardoor het bij hen heel gemakkelijk is om direct bij aankomst op het vliegveld een auto te huren. In deze blog krijg je twee tips over de mooiste plekken die Nederland te bieden heeft, zodat je gezamenlijk met je familie een leuke tijd beleefd.

Keukenhof
Na aankomst op het vliegveld kun je gelijk gebruik maken van de Schiphol auto huren service van BB&L Autoverhuur en rijdt je direct door naar de tulpenvelden in Hillegom. De Keukenhof is elk jaar maar voor een redelijke korte periode geopend dus plan je bezoek goed! In 2018 kun je er terecht van 22 maart tot en met 13 mei. De Keukenhof staat bekend als het mooiste lentepark ter wereld en het is erg leuk om hierheen te gaan! Eveneens is het heel gemakkelijk om vanaf het vliegveld hier gelijk een bezoek aan te brengen aangezien het maar 20 minuten rijden is.

Haarlem
Na het bezoek aan de Keukenhof is een ritje naar Haarlem zo gemaakt. Ook dit is een ritje van 20 minuten. Haarlem is een prachtige stad met een historisch centrum. Een unieke plek is het uitzicht op het Spaarne ten hoogte van molen de Adriaan. De combinatie van de mooie rivier, de historische gebouwen en de mogelijk om een terrasje te pakken maakt die een unieke plek om te bezoeken. Naast dit plekje kun je natuurlijk ook de binnenstad verkennen om te gaan shoppen of om simpelweg het mooie centrum te verkennen.

Al met al is het met een auto die je direct bij het vliegveld huurt erg gemakkelijk om Nederland te ontdekken. In deze blog kreeg je tips die erg handig zijn als je aankomt bij de luchthaven van Amsterdam, maar BB&L Autoverhuur is bijvoorbeeld ook aanwezig op de luchthaven van Rotterdam. Ook in die omgeving valt genoeg te ontdekken.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.