Camper huren | Muggenlampen voor buitenshuis
1962
post-template-default,single,single-post,postid-1962,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Muggenlampen voor buitenshuis

Muggenlampen voor buitenshuis

Velen zweren bij de muggenlamp, het zou het beste anti-muggenmiddel zijn dat er bestaat. Als een muggenlamp echt zo goed werkt dan is het de perfecte oplossing voor in de tuin, de muggen blijven weg, het is niet veel geld, het kost geen moeite en het werkt gewoon. Het klinkt ideaal, een muggenlamp voor buiten Maar hoe werkt een muggenlamp nou eigenlijk? Hier zullen we wat dieper op ingaan

Hoe werkt een muggenlamp?

Een muggenlamp voor buiten werkt zonder elektriciteit maar is voorzien van blauw UV licht, CO2 uitstoot en een ventilator. Er is veel discussie over welk soort licht nu welke insecten precies aantrekt. Dit zou allemaal kunnen afhangen van de lichtintensiteit en de precieze kleur van het licht. Maar over het algemeen trekt blauw licht de meeste muggen, en vaak ook andere insecten, aan. Dit kan wel eens gezien worden als ineffectief, maar is het niet juist handig dat één apparaat je van meerdere insectensoorten bevrijdt. Wanneer de lamp de insecten aantrekt worden ze naar binnen gezogen door het ingebouwde ventilatortje. Zo ben je meteen van een hele hoop insecten af.

Het verschil tussen binnen en buiten

Muggenlampen voor buiten zijn een goede oplossing voor zowel binnen als buiten, en je kunt hiervoor zelfs eenzelfde lamp gebruiken. Een muggenlamp voor buiten maakt geen gebruik van een elektrische boog.

Gelukkig zijn er ook muggenlampen die speciaal voor in de tuin zijn ontworpen. Deze hebben dan bijvoorbeeld een langer snoer zodat je hem binnen aan kunt sluiten en buiten kunt ophangen. Met deze muggenlampen voor buiten kun je ook jouw tuin muggenvrij maken met behulp van een muggenlamp.

Waar moet je opletten bij de aanschaf

Muggenlampen voor buiten komen in veel verschillende soorten en prijsklassen voor. Zo heb je muggenlampen voor zeventig euro die alleen met Uv-licht, ventilator en CO2 uitstoot werken. Muggen komen namelijk op de CO2 af die normaal onze adem vormt. In landen waar Malaria heerst, is dit een professionele en effectieve manier om muggen bestrijden, en nu kun je deze techniek dus ook in je eigen achtertuin toepassen. Ik zou dus zeggen dat het waarschijnlijk verstandig is om wat meer te investeren zodat je muggenlamp langer meegaat en nog effectiever muggen vangt dankzij het uitstoten van CO2 .

Een muggenlamp is dus een zeer effectieve manier om muggen maar ook verschillende andere insecten te vangen en te executeren. Binnenshuis kan het goed werken maar ook voor buiten is het de ideale manier van het bestrijden van muggen. Het beste kun je het zelf uitproberen om te zien of het voor jou werkt, een wat grotere investering kan een groot verschil maken in de hoeveelheid insecten in jouw achtertuin, en kan je op lange termijn van al deze vervelend insecten verlossen. Ik zou zeggen dat het die investering 100% waard is.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.