Camper huren | Een camper huren of kopen?
1907
post-template-default,single,single-post,postid-1907,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Een camper huren of kopen?

Een camper huren of kopen?

Misschien hebt u het zich al wel eens afgevraagd. Wat is voordeliger in uw situatie: het aanschaffen of het huren van een camper. In dit artikel geven wij u hierover meer uitleg.

Huren goedkoper dan kopen?

Het huren van een camper is bij veelvuldig gebruik op de lange termijn duurder dan het aanschaffen van een (nieuwe) camper. Echter, u zult deze keuze wel kunnen overwegen op het moment dat u slechts enkele keren per jaar of in meerdere jaren gebruik maakt van uw camper. Uw gekochte camper schrijft namelijk ook af terwijl u hem niet gebruikt en wordt minder waard.

Voordelen van kopen

Toch brengt kopen een aantal voordelen met zich mee. Allereerst kunt op ieder gewenst moment gebruiken van uw eigen camper, terwijl u als u een camper moet huren eerst opzoek moet naar een juiste camper tegen een juist tarief. Ten tweede kunt u al uw spullen opgeborgen laten in uw eigen camper, terwijl u een gehuurde camper steeds opnieuw moet pakken. Ten derde kunt een eigen camper naar smaak kopen en inrichten. Bij een gehuurde camper bent u afhankelijk van de verhuurder.

Voordelen van huren

Ook huren brengt een aantal voordelen met zich mee. Zoals eerder uitgelegd kan huren in bepaalde situaties goedkoper zijn dan kopen. Daarnaast worden de randzaken als een geldige apk en de verzekering vaak uit handen genomen. Als laatste krijgt u niet te maken met de opslag van het voertuig.

Camper verkopen

Bent u in het bezit van een oude of tweedehands camper en besluit u toch dat u in de toekomst liever wilt huren? Dan kunt u uw tweedehands camper verkopen. Natuurlijk zijn er ook andere situaties denkbaar waarop u kunt besluiten om uw camper te verkopen. Bijvoorbeeld
omdat u niet langer in staat bent om de camper te rijden, onderhouden of te betalen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.