Camper huren | Komt tot rust in een camper
1880
post-template-default,single,single-post,postid-1880,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Komt tot rust in een camper

Komt tot rust in een camper

Mijn ouders waren altijd mensen die anti-camping gevoelens predikten. Ze maakten mij als klein kind bang met verhalen over lekkende tenten, modderstromen en zeer ranzige wc’s. Toch ben ik er dankzij mijn vrouw achter gekomen dat het campingleven mij wel schikt en ik heb er vrede mee gesloten. Daarnaast is het zo dat campings tegenwoordig een stuk chiquer en luxer zijn ingericht.

Sinds ik de kleine bengels op de achterbank er bij heb gekregen probeer ik ook opa en oma over te halen om een weekje mee te komen genieten op de camping. Hier komt het verhaal over de camper in het spel. Mijn ouders zijn vrij ruimdenkend, maar ze slaan spontaan dicht als het over tenten gaat, daarom had ik een compromis voor ze bedacht in de vorm van een camper. Ze hebben geïnvesteerd in iets wat tussen een compleet huis en een voertuig in zat. Sterker nog ik denk dat de gemiddelde tourbus van een willekeurige rock/popster minder luxe kent.

Om te beginnen met de slaapkamer. Die voorzien is van een luxe boxspring en een woelig tapijt. Een ruime doorloop lijd je naar de en suite badkamer inclusief ligbad met massagejets en bubbels. Uiteraard zit er ook een toilet in dit victioriaanse voertuig. Voldoende kastruimte scheid de royale woonkamer van de rest van de camper. De bestuurders- en bijrijders-stoel zijn door een eenvoudige truc om te vormen in een lederen bankstel. Een ander belangrijk thema binnen het voertuig is de veiligheid. Zo is het systeem voorzien van een achteruitrijcamera. Een achteruitrijcamera camper zorgt er voor dat geen kinderen die op de camping worden aangereden.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.