Camper huren | Waar in Nederland op vakantie?
1863
post-template-default,single,single-post,postid-1863,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Waar in Nederland op vakantie?

Waar in Nederland op vakantie?

Alhoewel niet iedereen het door heeft, heeft ook Nederland genoeg mooie plekjes om op vakantie te gaan. Echter verkiezen de meeste mensen het mooie Nederland voor een ander land in Europa of een land aan de andere kant van de wereld. Vliegen is de laatste jaren een stukje goedkoper geworden, dus dat is dan ook wel te begrijpen. In dit artikel gaan we het hebben over de plekken waar je in Nederland goed op vakantie kunt gaan.

Zeeland, in het hoekje van Nederland

De meesten zullen het met mij eens zijn dat Zeeland één van de mooiere plekjes in Nederland is. Het voor Nederlandse begrippen een beetje ver rijden maar dan ben je ook ergens. Je hebt hier strand, mooie campings waar je met je kinderen kunt verblijven en ook zijn de stadjes vaak het bezoeken waard. Absoluut de moeite waard om een keer op vakantie te gaan.

Friesland, wie had dat gedacht!

Een andere mooie plek waar je een keer geweest moet zijn is Friesland. De meeste mensen zullen niet direct aan Friesland denken wanneer ze hun vakantie in Nederland inplannen. Maar wie een keer in Friesland geweest is zal het met me eens zijn dat het een mooi gebied is met leuke steden, zoals Sneek, Bolsward, Dokkum en Leeuwarden.

Schoorl, in de duinen van Nederland


Als je het mij vraagt is Schoorl toch wel één van mijn lievelingsplekjes waar ik graag mag komen. De mensen zijn hier vriendelijk, je zit dicht bij de zee en er zijn hier een aantal mooie vakantiehuisjes beschikbaar. Kijk maar eens op de website over vakantiehuis Schoorl. Tegen een relatief lage prijs kun je hier een bungalow of iets anders boeken waar je heerlijk kunt genieten van je vakantie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.